Deltidsansatt – Oslo

Deltidsansatt – Oslo
03.08.2022
JUC søker en deltidsansatt til våre juridiske fjernundervisningskurs. Via stillingen vil du få innsikt i aktuelle juridiske problemstillinger og løpende være i nær kontakt med bransjens dyktigste advokater.

Stillingen
Din viktigste oppgave vil være å gi en så god kursopplevelse som mulig til våre fjernundervisere. Ytterligere vil du ta imot våre undervisere, samt bistå dem gjennom kursdagen. Fjernkurset foregår primært gjennom plattformen Zoom og til tider Teams.

Stillingen kan tidvis kreve tålmodighet og god IT-kunnskap, hvor det er vesentlig å kunne bevare overblikket og handle rasjonelt. IT-kompetanse er derfor en fordel, men ikke et krav.

 

Din profil
Vi forventer at du er interessert i rettsvitenskap, har gode IT-kunnskaper og kan kommunisere både på norsk og engelsk. Videre forventes det at du er serviceinnstilt og villig til å yte en ekstra innsats når det kreves. Dette for å opprettholde høy kvalitet på vårt produkt og fornøyde deltakere.

Du må møte til avtalt tid og være fleksibel.
Vi er åpne for din utdannelsesbakgrunn, men det er viktig at du som person er positiv, smilende og utadvendt, samt har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

 

Vi tilbyr
For oss er det viktig å kunne jobbe målrettet samtidig som vi opprettholder et godt arbeidsmiljø. Et miljø hvor vi kjenner hverandre og føler oss inspirert. Du vil bli del av en virksomhet i vekst som er på en svært spennende reise. En målrettet reise hvor vi har det gøy sammen. Det er en del av vårt DNA.

Vi tilbyr mulighet for relevant arbeidserfaring i samspill med kompetente kollegaer i et fleksibelt og selvstendig arbeidsmiljø, som bygger på gjensidig tillit og respekt.

Stillingen vil være 1-3 ganger i uka, á 6-8 timers varighet, mandag til fredag i tidsrommet 08.00-18.00. Dette vil avhenge av hvilke kurs som arrangeres på de ulike dagene.

 

Er det et match?
Send din søknad og CV til apply@juc.dk og skriv "Deltidsansatt – Oslo" i emnefeltet.

Har du spørsmål til stillingen kan du kontakte HR Assistant:
Ida Juul Kjønstad: +45 28 49 86 15

Vi har jobbsamtaler løpende (via Zoom).Vi gleder oss til å motta din søknad. 

Hvem er vi?
JUC er en spesialisert kursvirksomhet som ble etablert i 2001. Vi er ledende på det danske markedet når det gjelder kurs, nettverk og konferanser målrettet advokater, jurister, revisorer, eiendomsmeglere samt en lang rekke profesjonelle fagfolk. Årlig står vi ansvarlig for arrangementer med over 10.000 deltakere fordelt på +200 forskjellige kurs, +100 faglige nettverk, samt +20 konferanser i Skandinavia innen over 20 forskjellige kategorier.

Til daglig holder vi til på Bygdøy Allé 2 i Oslo. Her arrangeres våre arrangementer, kurs og nettverksmøter i egne eksklusive lokaler og omgivelser.