13. mars 2023

Serveringsansvarlig for vårt kontor i Oslo

Del på sosiale medier

in
t
f

Vi søker etter en serveransvarlig til vårt nye kontor i Oslo og vil gjerne høre fra deg dersom du tror du er den kandidaten vi ser etter.

Kort om stillingen

Dine viktigste oppgaver er å ha ansvar for servering av frokost, lunsj og fingermat på vår kurs, nettverksmøter. Du må også yte en profesjonell og oppmerksom service til alle husets gjester, og være ansvarlig for å ta imot alle våre gjester ved ankomst.
Utover det ovennevnte vil du være ansvarlig for kontakten til vårt cateringfirma og bestilling av catering til våre arrangementer.

Vi har rundt 10-70 gjester i huset pr dag, som nyter alt fra lunsj, lunsj, pausesnacks, møtecatering, kald buffet og nettverksbespisning. Her forventes det at du tar aktiv del i driften.

Stillingen er plassert på vårt nye eksklusive kontor i Rosenkrantz' gate, Oslo.

Du kjenner igjen disse punktene:

 • Liker å ta på seg vertsrollen og ønsker å være med å utvikle konseptet vårt videre, hvor du kommer med ideer til forbedringer.

 • Ønsker å jobbe tett med et team av timelønnede serveringsmedarbeidere, hvor din rolle som ansvarlig blir å lage turnusplaner og kvalitetssikre arbeidet med borddekking, polering av bestikk, renhold mm. samt videreformidle relevant kommunikasjon fra hovedkontoret i Danmark

 • Kunne styrke serveringspersonalet i å bli enda skarpere på de ulike arbeidsoppgavene og rutinene samt sikre et høyt servicenivå generelt.

 • Vær et forbilde og ta ledelsen på gulvet når du forbereder deg til å tjene

 • Har øye for detaljer og setter en ære i å holde ting rent og ryddig.

 • Trives i høyt tempo og kan holde oversikt i pressede situasjoner.

 • Flytende norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Hvem er du?

 • Erfaring fra restaurantbransjen eller lignende

 • Du er strukturert og har et høyt driv.

 • Kunne arbeide effektivt og kunne ha god struktur og orden i arbeidet du skal utføre

 • Ser viktigheten av god hygiene på kjøkkenet

 • God på planlegging og gjennomføring

 • Fleksibel og løsningsorientert

Hvorfor skal du velge oss?

Du vil være med helt fra starten av åpningen av vårt nye kontor i Oslo og vil dermed få muligheten til å sette ditt eget preg og videreutvikle konsept og drift, i samarbeid med dine kollegaer. I tillegg vil de to første ukene med onboarding foregå i Danmark, hvor du vil få opplæring i JUC-standarder og kle deg til å være en kulturbærer når du skal utføre arbeidet ditt i Oslo.

For oss er det viktigst å kunne jobbe målrettet, samtidig som vi har et godt arbeidsmiljø. Et miljø hvor vi kjenner hverandre og føler oss inspirert. Du vil bli en del av en voksende virksomhet som er på en spennende reise. En målrettet reise hvor vi har det gøy sammen. Det er en del av vårt DNA.

Vi tilbyr derfor en unik mulighet til å få relevant arbeidserfaring, i samspill med kompetente kollegaer i et selvstendig arbeidsmiljø, som bygger på gjensidig tillit og respekt.

Hva gjør JUC?

JUC er en spesialisert kurs/og-nettverk virksomhet som ble etablert i Danmark i 2001. Vi er ledende på det danske markedet når det gjelder kurs, nettverk og konferanser hvor målgruppen er advokater, advokater, regnskapsførere, eiendomsmeglere og et bredt spekter av profesjonelle fagfolk. Hvert år holder vi arrangementer for mer enn 15.000 deltakere, fordelt på 500 ulike kurs, 140 faglige nettverk og 20 konferanser i Skandinavia innenfor mer enn 20 fagområder. Vi er representert i Danmark, Norge, Sverige, Nederland, Belgia og Tyskland.
Les mer om oss på www.juc.no.

Er vi en match?

Vi håper det, men har du flere spørsmål om stillingen kan du kontakte vår People & Culture Manager Zennia Larsen, hr@juc.dk

Send søknad og CV til application@juc.dk og skriv "Serveringsansvarlig - Oslo" i emnefeltet.

Vi ønsker å være med så snart som mulig og senest 15. april. Vi holder samtalene fortløpende. Vi ser frem til å motta din søknad!

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg på telefonnummeret nedenfor.

Josephine Tranholm
Talent Acquisition Specialist hos JUC
M: +45 28 34 71 26
E: jt@juc.dk

Send søknaden din her

Søk ved å sende søknad og CV til apply@juc.dk

Del på sosiale medier

in
t
f