Account Manager- København

Account Manager- København
13.06.2022
Vil du være med å gjøre en forskjell for noen av de tyngste og mest interessante profilene i det norske næringslivet og samtidig være en del av drivkraften i vår pågående vekst?

Vi har i de senere årene opplevd en stor interesse for våre profesjonelle nettverksgrupper. Vi søker derfor en målrettet salgsprofil som ser det som en spennende oppgave å kommunisere direkte (via telefon) med dette segmentet av kunder og som ønsker å jobbe med et sterkt kvalitetsprodukt fra kontoret vårt i København.

 

Jobben

Hos JUC vil du få ett stort innblikk i næringslivet og kjennskap til ledere innenfor alle bransjer. Du vil ta del i dybde- og relasjonsskapende dialoger med våre potensielle deltakere og drøfte mulighetene for å bli med i våre grupper. En oppgave som stiller krav til dine lytteevner, spørrelyst og refleksjon. Også din evne til å visualisere de atskillige mulighetene som er ved å delta i en profesjonell nettverksgruppe.

Du vil i høy grad oppleve at ditt arbeid gjør en forskjell, da du er med til å styrke ledernes kompetanser og utvikle deres nettverk.

Som Network Consultant vil dine salgskompetanser bli satt i spill, og vi har en aktiv og støttende rolle hvor vi gir deg opplæring og vil sørge for at vi din fyller ryggsekken med de riktige verktøyene for å kunne lykkes hos oss.

Du får en unik mulighet for å utvikle deg og skape din egen salgskarriere i ett tett samspill med kompetente kollegaer og vi lærer deg å mestre rådgivende salg – hvis du altså ikke allerede mestrer dette.

 

Din profil

Vi forventer, at du har erfaring med oppsøkende salg, holder et høyt tempo og har analytiske evner, men det viktigste er at du alltid er villig til å lære noe nytt og utvikle deg. Dette vil oppgaven kreve av deg.

Du skal kunne gjennomføre en levende dialog og en dyptgående behovsavdekking,  samtidig som du presenterer våre produkter på en god, profesjonell og selgende måte.

Her er det en forventing at du både i skrift og tale har norsk som ditt morsmål.

 

Vi tilbyr

For oss er det viktig å kunne arbeide målrettet, samtidig som vi har ett godt arbeidsmiljø. Et miljø hvor vi kjenner hverandre og hvor vi føler oss inspirerte. Du vil bli en del av en virksomhet i vekst, som er på en spennende reise. En målrettet reise, hvor vi har det gøy sammen. Det er en del av vårt DNA.

Du vil inngå i et utviklingsprogram og være en del av et givende- og teamorientert miljø, hvor man gjerne kan dele erfaringer.

Vi tilbyr naturligvis en konkurransedyktig grunnlønn, samt en attraktiv bonus og provisjonsordning uten tak. Ytterligere tilbyr JUC praktisk hjelp med din flytting til Danmark. Vi kan blant annet hjelpe deg med å søke bolig, skaffe dansk bankkonto, dansk CPR-nummer med mere.

Vi holder til i flotte, lyse og åpne lokaler i sentrum av København og har en lekker kantineordning.

 

Er du klar for nye salgsutfordringer?

Send ansøkning og CV til apply@juc.dk

Har du spørsmål om stillingen, kan du kontakte HR-assistent:

Annie Ydremo + 45 28 34 71 26 

Stillingen skal besettes så fort som mulig, og vi holder samtaler løpende.

 

Om oss

JUC er en spesialisert kurs- og nettverksvirksomhet som ble etablert i 2001. Vi er Skandinavias ledende tilbyder av kurser, nettverk, konferanser og e-læring målrettet mot advokater, jurister, revisorer og en lang rekke profesjonelle fagfolk. Vi har de siste årene med suksess utvidet vår virksomhet og er nå representert i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Nederland. Vår vekstreise er fortsatt bare i startfasen. Vil du være med på laget?