Network Manager - Oslo

Network Manager - Oslo
17.11.2021
Som Network Manager hos JUC har du en nøkkelrolle som innebærer at du, sammen med eksperter innenfor forskjellige rettsområder, gjennomfører samlinger og sørger for forberedelser til samlinger slik som invitasjon, presentasjonsmateriell og innhold. Du er delaktig i samlingene, kommer til å kommunisere i plenum samt være ordstyrer i diskusjoner.

 

Du blir JUCs ansikt utad overfor deltakere, ledere og leverandører. Du vil samarbeide med flere av Norges fremste eksperter innenfor ulike rettsområder og du vil ha ansvar for planlegging og gjennomføring av egen portefølje av våre faglige nettverk i samarbeid med JUCs nettverksledere.

Vi i JUC er i stadig utvikling og anvender raskt ny kunnskap i jobben med å forbedre eksisterende nettverk og å utvikle nye nettverk. Deler du samme innstilling og ønsker å være en del av en åpen og inkluderende arbeidsplass, kan dette være stillingen for deg.

 

Din profil

Du forstår hva prosjektlederrollen innebærer og kan se deg selv i den. Du har interesse for mennesker og i å lede diskusjoner. Du har høyere utdannelse og dermed evne og interesse for å tilegne deg ny kunnskap og forståelse av til tider avansert materiale. Du er flink til å kommunisere og å legge til rette for gode faglige diskusjoner og møtepunkter. Du er flink til å strukturere ditt arbeid og trives med å aktivere mennesker. Du er beslutningsdyktig, evner å ha overblikk og er kvalitetsorientert.

 

JUC tilbyr

En variert og spennende stilling i et selskap i sterk vekst, nasjonalt og internasjonalt. Struktur, drive, kunnskapsutveksling og godt humør skaper trivsel og gode resultater.

Godt arbeidsmiljø og muligheter til å utvikle egen stilling. Konkurransedyktig lønn etter kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Ønsker du ytterligere informasjon, er du velkommen til å ta kontakt med HR & EA:

Julie Staal Østergaard: +45 93 97 27 03

Send ansøkning og CV til apply@juc.dk

Stillingen skal besettes så fort som mulig, og vi holder samtaler løpende.

 

Om arbeidsgiveren

JUC er spesialister på å arrangere og utvikle faglige nettverk og er Skandinavias ledende leverandør av kurs, nettverk og konferanser innen ulike juridiske fagområder. JUC avholder pt. +140 nettverk og +300 kurs innenfor ulike rettsområder og er dermed Skandinavias største. JUC er en spesialisert virksomhet som ble etablert i 2001. Våre produkter er tilpasset advokater, jurister, revisorer og en lang rekke profesjonelle fagfolk. Det er også blant disse vi finner ledere og eksterne forelesere til våre nettverk.

Les mer om JUC på www.juc.no.