JUC’s personvernerklæring


Eieropplysninger

Dette nettstedet leveres av:

JUC Norge
Bygdøy Allé 2
0257 Oslo

Personvernerklæring

JUC verner om ditt privatliv, og når du gir personopplysninger til JUC, streber vi etter at du skal føle deg trygg på at vi beskytter opplysningene dine. Derfor har vi utarbeidet en personvernerklæring hvor du blant annet kan lese om vår erklæring om bruk av informasjonskapsler, personvernerklæring samt vilkår for mottak av nyhetsbrev og interaksjon med kontaktskjemaer. Samlet gir det et bilde av hvordan vi registrerer dine personopplysninger, hva vi benytter opplysningene til og hvordan opplysningene håndteres. 

Erklæring om bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden anvender informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

informasjonskapsler eller cookies er små tekstfiler som kan brukes av nettsteder for å gjøre en brukers opplevelse mer effektiv. Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten hvis de er strengt nødvendig for driften av dette området. For alle andre typer informasjonskapsler trenger vi din tillatelse. Dette nettstedet bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Noen informasjonskapsler er lagt inn av tredjeparts tjenester som vises på våre sider.

Du kan endre eller oppheve ditt samtykke via "Informasjonskapselerklæring" på nettstedet vårt. Les våre "Retningslinjer for personvern" for å lære mer om hvem vi er, hvordan du kan nå oss og hvordan vi behandler personlig data – Klik her:

Personvernerklæring

JUC samler inn personopplysninger gjennom flere kanaler. Opplysningene samles inn og behandles etter gjeldende lovgivning og veiledninger.

Når du besøker JUC.no og gir personopplysninger, aksepterer du samtidig vår personvernerklæring. JUC streber etter å være transparente med hensyn til innsamling og bruk av personopplysninger, og i den forbindelse har du tilgang til, innsikt i og kontroll over egne opplysninger.

JUC samler inn personopplysninger via (1) hjemmesiden når du surfer på siden, oppretter en profil eller bestiller et produkt. Vi registrerer også din IP-adresse som vi bruker til å diagnostisere problemer på våre servere og administrere nettstedet, (2) når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev og ber om å motta annen markedsføring, samler vi inn navn og e-postadresse samt dine preferanser for juridiske emner, (3) e-post sendt til vår hoved-e-postadresse og medarbeidere med formål om en god dialog med deltakere og ikke-deltakere, (4) påmeldings- og kontaktskjemaer, herunder også chat, på hjemmesiden for å kunne registrere deltakelse eller håndtere henvendelser om kurs, konferanser, sertifiseringer og nettverk der vi samler inn og lagrer opplysninger for å kunne dokumentere hvilke etterutdanningsaktiviteter du har deltatt på. Dette gjøres blant annet for å kunne bevise overfor advokatsamfunnet at du har tatt din obligatoriske etterutdanning.

På JUC.no finnes det lenker til andre nettsteder. JUC påtar seg ikke noe ansvar for de aktuelle sidenes beskyttelse av brukerne eller for innholdet på de aktuelle sidene, og vi utveksler ingen informasjon med dem eller andre nettsteder.

Bruk av personopplysninger

Personidentifiserbare opplysninger gis bare til tredjeparter hvis det er nødvendig for å kunne levere de tjenestene eller aktivitetene som den registrerte har registrert seg for, og tredjepartene får kun bruke opplysningene til det konkrete formålet. Vi samler inn personopplysninger bl.a. via de opplysningene du selv har gitt oss ved registrering, kjøp eller deltakelse på kurs, konferanse, sertifisering eller nettverk.             

Opplysningene brukes dessuten til å få større kjennskap til deg og øvrige brukere av nettstedet. Det kan være i form av analyse og undersøkelser rettet mot forbedring av våre tjenester og innhold som er tilpasset dine interesser.

Bruk av bilder fra arrangementer

JUC bruker løpende bilder og video fra egne arrangementer og aktiviteter i trykte og digitale medier. Gjennom bilder og video forteller vi de gode historiene fra arrangementer og informerer om arrangementer og aktiviteter.

JUC offentliggjør bare harmløse bilder av personer. Det avgjørende kriteriet for offentliggjøringen er at avbildede personer ikke med rimelighet føler seg uthengt, utnyttet eller krenket ut fra en normal vurdering.

Deltakere ved JUC's arrangementer gir ved påmelding tillatelse til at JUC kan offentliggjøre bilder og video fra arrangementet de deltar på. Det er bare noen få arrangementer hvor vi tar bilder, og på disse opplyses det i forbindelse med påmeldingen at du som deltaker gir samtykke til at JUC kan bruke bilder fra arrangementet. Hvis en deltaker ønsker å få fjernet et offentliggjort bilde som viser vedkommende, kan vedkommende henvende seg til JUC. Så fjernes bildet fra Internett i den grad det er mulig.

Oppbevaring av data

JUC oppbevarer opplysninger på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte. Vi lagrer personopplysninger med begrenset adgang i kontrollerte fasiliteter. Og sikkerhetstiltakene våre kontrolleres løpende for å avgjøre om våre brukeropplysninger håndteres forsvarlig og om det kontinuerlig tas hensyn til dine rettigheter som bruker.

Tilgang til opplysningene er bare mulig for medarbeidere i JUC, og opplysningene deles bare med tredjeparter i den grad det er nødvendig for å levere tjenester til den enkelte registrerte.

JUC.no er kryptert via Hypertext Transfer Protocol Secure (https) som sikrer at den informasjonen som tastes inn eller leses inn på hjemmesiden, hindrer uvedkommende i å få tilgang til opplysningene som kommer fra web-serveren til klienten.

JUC gir aktivt og øyeblikkelig beskjed hvis det har skjedd en lekkasje av personopplysninger, både til deg og til Datatilsynet.

Personopplysningene blir slettet når vi ikke lenger har behov for å behandle dem for å oppfylle formålet. Statistiske data kan imidlertid behandles og oppbevares i lenger tid i anonymisert form.

Vilkår for mottak av nyhetsbrev

Med nyhetsbrevet ønsker JUC å skape interesse for selskapet vårt. Nyhetsbrevet inneholder kunnskap om blant annet juss, etterutdanning og mye mer samt generelle oppdateringer på tjenestene våre.

Når du melder deg på JUCs nyhetsbrev, aksepterer du gjeldende vilkår for vår behandling av personopplysningene. Likeledes oppgir du e-postadresse, navn og evt. valg av juridiske emner som du gjerne vil oppdateres på. Disse opplysningene brukes til å utforme og tilpasse innholdet slik at du mottar tilpasset og relevant informasjon.

Du kan til enhver tid melde deg av nyhetsbrevet igjen ved å klikke på «unsubscribe»-lenken som følger med hvert nyhetsbrev, eller sende en forespørsel til den opplyste e-postadressen. Personopplysninger oppbevares til du melder deg av nyhetsbrevet, deretter slettes de hos JUC og vår databehandler.

Innsyn og klage

Du har rett til å få opplyst hvilken informasjon JUC oppbevarer om deg. Hvis opplysningene er misvisende, har du rett til å få dem korrigert. Du rett til å få slettet opplysninger om deg hos JUC, så sant disse opplysningene ikke lenger er relevante. 

Kontakt
JUC's behandlingsansvarlige
Lars Fogtmann
E-post: juc@juc.dk            

Hvis du mener at vår personvernerklæring kan forbedres, kan du sende dine forslag til juc@juc.no. Vi vil oppdatere retningslinjene våre løpende etter gjeldende veiledninger og lovgivning.