Naviger i selskapsrettens komplekse verden

I et forretningslandskap som stadig blir mer komplekst og globalisert, er kunnskap om selskapsrett fundamentalt for å sikre en virksomhets suksess og overholdelse av gjeldende lovgivning. Hos JUC tilbyr vi grundige kurs dedikert til selskapsrett, designet for å ruste deg med den nødvendige innsikten for effektiv styring og strategisk beslutningstaking i din virksomhet – enten du er på utkikk etter en innføring, oppfriskning eller fordypning.

Oppnå ekspertise i selskapsrett gjennom kurs ledet av noen av feltets mest anerkjente eksperter og praktikere.

Hos JUC finner du kurset som passer dine behov – enten du er ny i selskapsrett eller ser etter videreutdanning for å forbedre din ekspertise. Våre programmer er utviklet for å støtte advokater, bedriftsledere, styremedlemmer og andre profesjonelle som ønsker å utdype sin forståelse av selskapsrettens innvirkning på moderne forretning.

Utforsk vårt omfattende tilbud og finn kursene som best matcher din rolle, ambisjon og behov innenfor selskapsretten her:

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål eller vil vite mer om kurset, kan du kontakte meg.

Sisse Elkjær Barbré
Customer Relations & Event Manager
Mobil: +47 27 82 31 76
Email: juc@juc.no

Hold deg oppdatert

Er du fullt oppdatert på nye regler, lover og praksis - og ikke minst har du verktøyene til å håndtere dem? Velg de rettsområdene du ønsker å bli informert om, og motta juridiske nyheter som ruster deg for morgendagens oppgaver.

Kompetanseutvikling

Hos JUC finner du juridiske kurs innenfor et bredt spekter av arbeidsområder. Vi tilbyr både grunnkurs og spesialiserte kurs som kan godkjennes som obligatorisk etterutdanning.

Våre kurs undervises av ledende norske og internasjonale eksperter som gir deg innsikt i aktuelle utfordringer og muligheter innen ulike rettsområder. Du vil få konkrete verktøy som du kan anvende i ditt daglige arbeid, samt et unikt innblikk i ny lovgivning, rettspraksis og forvaltningspraksis med fokus på betydningen for ditt spesifikke arbeidsområde.