Mer enn 20 år med juridisk etterutdanning

Skandinavias ledende leverandør

JUC er Nordens største leverandør av juridiske arrangementer i form av kurs, nettverk, konferanser og e-learning til norske advokater og spesialister.

JUC er en spesialisert kursvirksomhet som ble etablert i Danmark i 2001. Vi er ledende på det danske markedet når det gjelder kurs, nettverk og konferanser hvor målgruppen er advokater, jurister, revisorer, eiendomsmeglere samt en lang rekke profesjonelle fagfolk. Vi avholder hvert år arrangementer for flere enn 15.000 deltakere, fordelt på 500 forskjellige kurs,140 faglige nettverk samt 20 konferanser. 

JUC står for Legal Education Center

De første juridiske og faglige JUC-nettverk i Norge ble avholdt i 2014, og vi har nå flere enn 1.000 norske nettverksmedlemmer fordelt på 35 nettverk. Og vi utvikler løpende nye nettverk.

Oslo

Våre flotte, nyrenoverte lokaler ligger i Rosenkrantz gate 22 og har en sentral beliggenhet i hjertet av Oslo. Det har en førsteklasses beliggenhet, bare et steinkast fra Karl Johans gate, Rådhusplassen, den historiske Kvadraturen og Akershus festning. Herfra er det kort vei til alle offentlige transportmidler, Aker Brygge og en rekke shopping- og spisesteder. Ta kontakt for leie av våre kurs- og konferanselokaler.

Stockholm

Strandvägen 7a er vårt kontor i Sverige, som vi stolt åpnet i 2015. Det tilbyr et unikt og inspirerende arbeidsmiljø på Östermalm i Stockholm.
Enten du er på utkikk etter et fredelig sted å trekke deg tilbake for å fokusere på oppgavene dine eller ønsker å fordype deg i byens energi, tilbyr Strandvägen 7a det beste fra begge verdener. En unik kombinasjon av historie, førsteklasses beliggenhet og utmerkede fasiliteter.

København

Velkommen til Axelborg, et unikt reisemål som ligger i hjertet av København i Vesterbrogade 4A. Denne enestående beliggenheten, som vi har vært stolte av siden november 2020, byr på et vell av muligheter og en unik atmosfære som gjenspeiler Københavns dynamiske puls. Området ligger i 3. etasje i Axelborg og er synonymt med eleganse og raffinement.

Berlin

Velkommen til Am Treptower Park 75, en pulserende adresse i Berlin, Tyskland, der arbeid og inspirasjon møtes i vakker natur. Siden vi etablerte oss i Tyskland i 2016, har JUC satt sitt preg på denne fantastiske beliggenheten.
Am Treptower Park 75 har gode transportmuligheter og sømløse forbindelser til Berlins pulserende sentrum, noe som gjør forretningsmøter, konferanser og arrangementer lett tilgjengelige.

Amsterdam

I Amsterdam har JUC holdt til i Rieker Business Park siden 2022. Dette moderne forretningssenteret i den vestlige delen av Amsterdam tiltrekker seg et bredt spekter av virksomheter, fra lokale oppstartsbedrifter til internasjonale selskaper. Parken kjennetegnes av sitt grønne og åpne miljø. Parken er omgitt av vakre parker og grøntområder, og tilbyr en rolig og avslappet atmosfære der de ansatte kan slappe av i pausene og hente inspirasjon.

Antwerpen

Kom inn i en spennende verden i Uitbreidingstraat 84 i Antwerpen, der innovasjon og kreativitet blomstrer i en livlig atmosfære. Siden etableringen i 2023 har denne adressen blitt et knutepunkt for dynamisk arbeid og inspirerende tenkning. Uitbreidingstraat 84 ligger i det pulserende hjertet av byen, og er en uimotståelig blanding av urban vitalitet og kulturell prakt. Uitbreidingstraat 84 har utmerkede forbindelser, noe som sikrer sømløse transportmuligheter for å komme i kontakt med kunder, partnere og samarbeidspartnere.

Alle arrangementer ved JUC er studiepoenggivende som obligatorisk etterutdanning.

Du kan lese mer om obligatorisk etterutdanning for advokater i Advokatforeningens regler for etterutdanning.

Nettverk med temaer innenfor skatt, avgift, revisjon og regnskap vil også telle som obligatorisk etterutdanning for registrerte og statsautorisert revisorer, samt regnskapsførere.

Flere av våre nettverk er også godkjent som obligatorisk etterutdanning for eiendomsmeglere.