Personvernerklæring

Behandlingsansvar

Dette nettstedet tilbys av:

JUC Service Aps
Axelborg
Vesterbrogade 4a, 1620 København V
Telefon: + 45 70 20 82 60
E-post: juc@juc.dk

Personvernspolicy

JUC verdsetter ditt personvern, og når du gir dine personopplysninger til JUC, streber vi etter at du skal føle deg trygg med at vi beskytter dine data. Derfor har vi utarbeidet en personvernpolicy der du blant annet kan lese om vår informasjonskapselpolicy, personvernpolicy og betingelser for mottak av nyhetsbrev og interaksjon med kontaktskjemaer. Dette gir en oversikt over hvordan vi samler inn dine personlige opplysninger, hva vi bruker opplysningene til og hvordan dine opplysninger håndteres.

Informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse innholdet vårt og annonsene, for å vise deg funksjoner for sosiale medier, og for å analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, annonseringspartnere og analysepartnere. Våre partnere kan kombinere disse dataene med andre opplysninger du har gitt dem, eller som de har samlet inn fra din bruk av tjenestene deres.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettsteder kan bruke for å gjøre brukeropplevelsen mer effektiv. Loven fastslår at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten din hvis de er strengt nødvendige for å sikre levering av tjenesten du uttrykkelig har bedt om å bruke. For alle andre typer informasjonskapsler må vi innhente ditt samtykke. Dette nettstedet bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Noen informasjonskapsler blir satt av tredjepartstjenester som vises på sidene våre.

Behandling av personopplysninger

JUC samler inn personopplysninger fra flere kilder. Opplysningene samles inn og behandles i samsvar med gjeldende lover og retningslinjer.

Når du besøker JUC.no og gir dine personopplysninger, godtar du samtidig vår personvernerklæring. JUC søker å være åpne når det gjelder innsamling og bruk av personopplysninger, og i den forbindelse har du tilgang, innsikt og kontroll over dine egne data.

JUC samler inn personopplysninger via (1) nettsiden når du surfer på siden, oppretter din profil eller bestiller et produkt. Vi registrerer også din IP-adresse, som vi bruker til å diagnostisere problemer på våre servere og administrere nettstedet vårt, (2) når du melder deg på våre nyhetsbrev og ber om å motta annen markedsføring, samler vi navn og e-postadresse, samt dine preferanser for juridiske emner, (3) e-post sendt til vår sentrale e-post og medarbeidere med formål om god dialog med deltakere og ikke-deltakere, (4) påmeldings- og kontaktskjemaer, inkludert chat, på nettstedet for å kunne registrere deltakelse eller håndtere henvendelser om kurs, konferanser, sertifiseringer og nettverk, hvor vi samler inn og lagrer data for å kunne dokumentere hvilke etterutdanningsaktiviteter du har deltatt på. Dette gjøres blant annet for å kunne bevise for advokatforeningen at du har gjennomført din obligatoriske etterutdanning.

På JUC.no finnes det lenker til andre nettsteder. JUC tar ikke ansvar for beskyttelsen av brukere på disse nettstedene eller innholdet på disse nettstedene, og vi utveksler ikke informasjon med dem eller andre nettsteder.

Bruk av personopplysninger

Personopplysninger deles bare med tredjeparter når det er nødvendig for å kunne levere tjenesten eller aktiviteten som den registrerte har meldt seg på, og opplysningene vil bare bli brukt av tredjeparten til det konkrete formålet. Vi samler inn personopplysninger blant annet via de opplysningene du selv har gitt oss ved registrering, kjøp eller deltakelse i kurs, konferanser, sertifiseringer eller nettverk.

I forbindelse med JUC arrangementer vil ditt navn, stilling og selskap bli oppført på deltakerlister som deles med tredjeparter. Tredjeparter i dette tilfellet vil være andre deltakere og instruktører på samme aktivitet. I enkelte tilfeller, der det fremmer formålet med aktiviteten, vil kontaktinformasjon også bli oppført på deltakerlistene, inkludert e-postadresse og telefonnummer som er oppgitt til JUC.

Opplysningene brukes også til å få bedre kjennskap til deg og andre brukere av nettstedet vårt. Dette kan inkludere analyser og undersøkelser rettet mot forbedring av våre tjenester og innhold som er målrettet mot dine interesser.

Bruk av bilder fra arrangementer

JUC bruker jevnlig bilder og videoer fra egne arrangementer og aktiviteter i trykte og digitale medier. Gjennom bilder og videoer formidler vi gode historier fra arrangementer, deler kunnskap og informerer om arrangementer og aktiviteter.

JUC publiserer bare normale bilder av personer. Det avgjørende kriteriet for publiseringen er at de avbildede personene ikke med rimelighet kan føle seg utstilt, utnyttet eller krenket ut fra en normal betraktning.

Deltakere ved JUCs arrangementer gir samtykke ved påmelding til at JUC kan publisere bilder og videoer fra arrangementet der de er til stede. Det er bare svært få arrangementer der vi tar bilder, og i slike tilfeller opplyses det i forbindelse med påmeldingen at deltakerne gir samtykke til at JUC kan bruke bilder fra arrangementet. Hvis en deltaker ønsker å fjerne et publisert bilde der de er med, kan de kontakte JUC, og bildet vil fjernes fra internett så langt det er mulig.

Lagring av data

JUC lagrer data på en sikker måte. Vi oppbevarer dine personlige opplysninger med begrenset tilgang, som er plassert i kontrollerte fasiliteter, og våre sikkerhetstiltak blir jevnlig revidert for å sikre at våre brukerdata blir behandlet forsvarlig og i tråd med dine rettigheter som bruker.

Dine data er kun tilgjengelig for ansatte i JUC og deles bare med tredjeparter i den grad det er nødvendig for å betjene den enkelte registrerte.

JUC.no er kryptert via Hypertext Transfer Protocol Secure (https), noe som sikrer at informasjonen som legges inn eller lastes opp på nettstedet, hindrer uvedkommende i å få tak i data som sendes fra webserveren til klienten.

JUC melder aktivt og umiddelbart fra hvis det har skjedd en datalekkasje, både til deg og til Datatilsynet.

Dine personopplysninger slettes når vi ikke lenger har behov for å behandle dem for å oppfylle formålet. Statistiske data kan imidlertid behandles og lagres i en lengre periode i anonymisert form.

Vilkår for mottak av nyhetsbrev

Gjennom våre nyhetsbrev ønsker JUC å skape interesse for vår virksomhet og arrangementer. Våre nyhetsbrev inneholder informasjon om blant annet juss, etterutdanning og mye mer, samt generell oppdatering om våre tjenester.

Ved påmelding til JUCs nyhetsbrev godtar du disse vilkårene for vår behandling av dine personopplysninger. Du gir også din e-postadresse, navn og eventuell valg av juridiske emner du ønsker å motta oppdateringer om. Disse opplysningene brukes til å utforme og tilpasse innholdet slik at du mottar tilpasset og relevant informasjon.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet ved å klikke på "unsubscribe"-lenken som følger med hvert nyhetsbrev, eller ved å sende din henvendelse til den oppgitte e-postadressen eller til juc@juc.no. Dine personopplysninger slettes hos JUC og vår databehandler etter at du har meldt deg av nyhetsbrevet.

Innsikt og klager

Du har rett til å få vite hvilke opplysninger JUC oppbevarer om deg. Hvis opplysningene er feilaktige, har du rett til å få dem rettet. Til slutt har du rett til å få slettet opplysninger om deg hos JUC, dersom disse opplysningene ikke lenger er relevante. Du har også rett til å klage til Datatilsynet angående vår behandling av personopplysninger. Se www.datatilsynet.no.

Kontakt

JUCs personvernansvarlig

Lars Fogtmann
E-post: juc@juc.no

Hvis du mener at vår personvernerklæring kan forbedres, er du velkommen til å sende dine forslag til juc@juc.no. Vi vil oppdatere policyen vår løpende, i tråd med gjeldende retningslinjer og lover.