Undervisere

Tilbake

Benedicte Krogh Grimstad

Advokat og partner, Brækhus Advokatfirma

Benedicte Krogh Grimstad er spesialisert innen fast eiendom, entreprise og selskapsrett. Hun har omfattende erfaring og kompetanse innenfor eiendomsutvikling, kjøp og salg av fast eiendom eller eiendomsselskaper, drift og utleie av næringseiendom, plan- og bygningsrett, tingsrett, jordskifte, boligrett og mangelsaker.

Hun har omfattende erfaring med å bistå eiendomsutviklere, boligselskaper, grunneiere og kommuner med løpende rådgivning og rettsprosesser. Hun har vært involvert i flere store og små utviklingsprosjekter hvor hun har bistått med blant annet opsjonsavtaler, kjøpekontrakter, tomtestrukturering, sikring av rettigheter, tinglysning, valg av organisasjonsform, seksjonering/reseksjonering og videre. Benedicte har også spesialisert seg innen bærekraft i eiendomsbransjen og bistår med rådgivning knyttet til de internasjonale og nasjonale bærekraftskravene.

I tillegg har Benedicte eiendomsmeglerbevilling og bistår med oppgjør i eiendomstransaksjoner. Benedicte holder også ofte kurs knyttet til eiendomsrettslige temaer for virksomheter og andre aktører i eiendomsbransjen.