Undervisere

Tilbake

Sidsel Winther Storaas

Quality Leader og gründer SQC

Sidsel har over 25 års erfaring med moderne og innovativ kvalitetsledelse i sin fulle bredde.

Sidsel Winther Storaas er en klok leder med lang og bred erfaring fra krevende fag- og lederoppgaver med virksomhets-, kvalitets- og forbedringsledelse på strategisk nivå i maritim industri og i olje og gass. Med en egen nysgjerrighet og lidenskap for ledelse og kvalitet, gløder hun for å formidle og overføre sin ekspertise til andre.

Hun jobber målrettet med å praktisere og utvikle metodikk som fungerer for kvalitet som strategi og for varig verdiskapning. Hun brenner for faget og for å skape struktur og kultur for at folk, team og virksomheter skal bli suverene til varig verdiskapning og kundebegeistring.

Ved å bruke sin erfaring og en velfylt verktøykasse kan hun avdekke status og forbedrings-potensialet i enhver virksomhet. En samtale med Sidsel garanterer et påfyll av inspirasjon, kunnskap og begeistring for kvalitetsfaget og forbedring.

Sidsel er utdannet sivilingeniør i Marin Teknikk fra NTNU i 1994, og har i tillegg sin, profesjonelle utdanning innen kvalitetsfag og ledelsesfag - senest Executive Master Programmet Ledelse; Makt og mening på BI. Hun er kursleder, foredragsholder og podcastvert for podcastene “Kvalitetsprat” og “I flytsonen...”

Sidsels spesialiteter er:

  • “Master Black Belt Lean Six Sigma”

  • “Business/Quality Safety & Environmental Management Systems”

  • “Business & operational excellence”, strategiutvikling

  • Kommunikasjon, formidling, inspirasjon og sparring

  • “Leading people, leaders, teams - coaching & mentoring”