Familierettens kompleksitet og sensitivitet

Står du midt i familierettens følelsesladde og komplekse landskap? Hos JUC forstår vi dybden av ditt engasjement og behovet for ekspertise. Derfor tilbyr vi førsteklasses kurs ledet av nøye utvalgte eksperter innen familierett – skreddersydd for deg som advokat, jurist, psykolog, barnevernsansatt, og alle som navigerer disse følsomme farvannene.

Familierett involverer dype følelser og komplekse saker. Hos JUC tilbyr vi førsteklasses kurs som dekker alle aspekter av familieretten.

Våre kurs kan godkjennes som obligatorisk etterutdanning, og vi sikrer at du får den høyeste kvaliteten slik at du får med deg viten som kan hjelpe deg i din jobbhverdag.

Dykk dypere inn i familierettens verden – Oppdag våre kurs og meld deg på her:

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål eller vil vite mer om kurset, kan du kontakte meg.

Sisse Elkjær Barbré
Customer Relations & Event Manager
Mobil: 37 41 85 51
Email: juc@juc.no

Hold deg oppdatert

Er du fullt oppdatert på nye regler, lover og praksis - og ikke minst har du verktøyene til å håndtere dem? Velg de rettsområdene du ønsker å bli informert om, og motta juridiske nyheter som ruster deg for morgendagens oppgaver.

Kompetanseutvikling

Hos JUC finner du juridiske kurs innenfor et bredt spekter av arbeidsområder. Vi tilbyr både grunnkurs og spesialiserte kurs som kan godkjennes som obligatorisk etterutdanning.

Våre kurs undervises av ledende norske og internasjonale eksperter som gir deg innsikt i aktuelle utfordringer og muligheter innen ulike rettsområder. Du vil få konkrete verktøy som du kan anvende i ditt daglige arbeid, samt et unikt innblikk i ny lovgivning, rettspraksis og forvaltningspraksis med fokus på betydningen for ditt spesifikke arbeidsområde.