21. mars 2023

5 serveringsmedarbeidere (Deltid) for vårt kontor i Oslo

Del på sosiale medier

in
t
f

Kort om stillingen

Din viktigste oppgave er å betjene våre gjester i huset, alltid med et smil om munnen og en klar holdning. Det forventes at du har et stort engasjement i jobben og ikke er redd for å gjøre en ekstra innsats.

Vi har rundt 10-70 gjester i huset pr dag. Gjestene skal serveres med kaffe/te/vann, frokost, lunsj, tapas mm. Etter hver servering skal oppvasken ryddes og vaskes og kursrommene skal være blanke og dekket til neste arrangement. Du skal ha klar oversikt over alle våre arrangementer og sørge for at kursrommene er klare for dagens aktiviteter.
I tillegg til ovennevnte vil du hjelpe dine kollegaer på kontoret med andre ad hoc oppgaver.
Stillingen er plassert på vårt nye eksklusive kontor i Rosenkrantz' gate, Oslo og du rapporterer til serveringsansvarlig.

Du kjenner deg igjen i disse punktene:

  • Du kan kommunisere klart og tydelig på norsk

  • Du er smilende og serviceinnstilt

  • Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

  • Du har skarp oversikt

  • Du kan sjonglere mange baller i luften

  • Du er pålitelig på møter og kvalitetsbevisst

  • Du er villig til å gjøre en ekstra innsats ved behov


Kanskje du allerede har lignende erfaring fra tidligere jobber, enten fra restaurant- eller event-bransjen? Det er ikke et krav, vi anbefaler alle å søke.
Hvorfor skal du velge oss?

Du vil få en deltidsjobb hvor fleksibilitet er nøkkelordet. Skiftene er mellom 12:00 - 20:00 og kan velges når det passer inn i din kalender/studie. Du vil være med helt fra starten av åpningen av vårt nye kontor i Oslo og vil dermed få mulighet til å sette ditt eget preg på stillingen i samarbeid med dine kollegaer.
Vi er et lite team som hjelper hverandre og som verdsetter samhold, og viktigst av alt, vi tror at det skal være gøy å gå på jobb. For oss er det viktigst å kunne jobbe målrettet, samtidig som vi har et godt arbeidsmiljø. Et miljø hvor vi kjenner hverandre og føler oss inspirert. Du vil bli en del av en voksende virksomhet som er på en spennende reise. En målrettet reise hvor vi har det gøy sammen. Det er en del av vårt DNA.

Vi tilbyr derfor en unik mulighet til å få relevant arbeidserfaring, i samspill med kompetente kollegaer i et selvstendig arbeidsmiljø, som bygger på gjensidig tillit og respekt.

Hva gjør JUC?

JUC er en spesialisert kurs/og-nettverk virksomhet som ble etablert i Danmark i 2001. Vi er ledende på det danske markedet når det gjelder kurs, nettverk og konferanser hvor målgruppen er advokater, advokater, regnskapsførere, eiendomsmeglere og et bredt spekter av profesjonelle fagfolk. Hvert år holder vi arrangementer for mer enn 15.000 deltakere, fordelt på 500 ulike kurs, 140 faglige nettverk og 20 konferanser i Skandinavia innenfor mer enn 20 fagområder. Vi er representert i Danmark, Norge, Sverige, Nederland, Belgia og Tyskland. Les mer om oss på www.juc.no

Er vi en match?

Vi håper det, men hvis du har flere spørsmål om stillingen, kan du kontakte vår People & Culture Manager, Zennia Larsen på hr@juc.dk.
Send din CV til apply@juc.dk og skriv” Serveringsmedarbeider” i emnefeltet.

Tiltredelse 1. mai - samme dag som kontoret åpner.

Det vil være en fordel om du kunne sette av et par timer til en introduksjon til stillingen før vi åpner dørene for gjestene.
Vi holder samtaler løpende. Vi gleder oss til å motta din søknad!

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg på telefonnummeret nedenfor.

Josephine Tranholm
Talent Acquisition Specialist hos JUC
M: +45 28 34 71 26
E: jt@juc.dk

Send søknaden din her

Søk ved å sende søknad og CV til apply@juc.dk

Del på sosiale medier

in
t
f