1. september 2022

Fant du ikke stillingen du lette etter?

Del på sosiale medier

in
t
f

Vi søker heldigvis til stadighet nye medarbeidere, med forskjellige kompetanser, til JUC. Hvis du gjerne vil bli en del av JUC og vokse sammen med oss, kan du løpende holde øye med våre ledige stillinger eller sende oss en uoppfordret søknad via. informasjon nedenfor 

Uoppfordret Søknad

Fant du ikke jobben du søker blant våre ledige stillinger er du alltid velkommen til å sende oss en åpen søknad, der du beskriver hvordan du kan gjøre en forskjell hos JUC. Vi går igjennom søknader løpende og du hører fra oss, når og hvis vi har en stilling som passer til dine kompetanser.

Når du skriver din søknad, er det viktig at du, så presist som mulig, beskriver hvilket fagområde du søker arbeid innenfor. Etter at vi har mottatt din søknad, kontakter vi deg dersom dine kompetanser er relevante for en ledig stilling. Vi sparer din søknad i 6 måneder, før den annulleres. 

Ansøkning

Send ansøkning og CV til apply@juc.dk

Har du spørsmål til JUC eller våre stillinger, kan du kontakte HR-assistent:

Julie Staal Østergaard: +45 93 97 27 03

Om oss

JUC er en spesialisert kursvirksomhet som ble etablert i Danmark i 2001. Vi er ledende på det danske markedet når det gjelder kurs, nettverk og konferanser hvor målgruppen er advokater, jurister, revisorer, eiendomsmeglere samt en lang rekke profesjonelle fagfolk. Vi avholder hvert år arrangementer for flere enn 5.000 deltakere, fordelt på 150 forskjellige kurs, 50 faglige nettverk samt 10 konferanser i Skandinavia innenfor flere enn 20 fagområder. Vi er representert i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte meg på telefonnummeret nedenfor.

Josephine Tranholm
Talent Acquisition Specialist hos JUC
M: +45 28 34 71 26
E: jt@juc.dk

Send søknaden din her

Søk ved å sende søknad og CV til apply@juc.dk

Del på sosiale medier

in
t
f