22. august 2023

JUC gjennomfører oppkjøp av Norstedts Juridiks kursselskap i Sverige

Del på sosiale medier

in
t
f

JUC gjennomfører oppkjøp av Norstedts Juridiks kursselskap i Sverige

Det er med stolthet at vi kunngjør det vellykkede oppkjøpet av det anerkjente kursselskapet til Norstedts Juridik i Sverige.

Denne strategiske anskaffelsen markerer en betydelig milepæl for JUC og styrker vår posisjon som en dominerende aktør innen juridisk etterutdanning i Skandinavia. Norstedts Juridiks kursselskap, med deres anerkjente ekspertise innen juridisk opplæring, bringer verdifulle ressurser og kunnskap til JUCs allerede omfattende portefølje av kurs, konferanser og nettverksgrupper.

Gjennom årene har Norstedts Juridik etablert en solid tilstedeværelse på det svenske markedet, med et solid omdømme for kvalitetskurs rettet mot advokater og andre juridiske fagpersoner.

Bredt spekter av muligheter

Anskaffelsen av Norstedts Juridiks kursselskap gir JUC en unik mulighet til å utvide det mangfoldige spekteret av arrangementer, noe som gjør oss i stand til enda bedre å imøtekomme behovene til våre svenske kunder.

Gjennom oppkjøpet av Norstedts Juridiks kursselskap får JUC en rekke fordeler som bringes videre til våre kunder. Denne sammensmeltingen av ressurser og ekspertise vil resultere i et enda bredere og mer dyptgående kursutvalg som møter de spesifikke behovene til juridiske fagpersoner. JUC forblir dedikert til å levere førsteklasses juridisk etterutdanning som hjelper fagfolk med å holde seg oppdatert på de siste utviklingene innen juridiske spørsmål, og utvikle sine ferdigheter.

JUC vil opprettholde den høye standarden for kvalitet, profesjonalitet og ekspertise som både JUC og Norstedts Juridik er kjent for. Kunder fra Norstedts Juridik kan forvente en sømløs overgang og vil fortsatt motta samme kvalitetsservice samt tilgang til de ressursene og kursene de er vant til.

Kurs hos JUC

Hos JUC finner du juridiske kurs som dekker et bredt spekter av rettsområder. På disse kursene vil du skaffe deg praktiske verktøy som kan brukes i ditt daglige arbeid. Du vil oppnå unike innsikter i ny lovgivning, administrative praksiser og mer, med særlig vekt på deres relevans for ditt spesifikke fagfelt.

Hvis du er på jakt etter kurs i Norge, finner du en oversikt over alle kurs her.

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål eller vil vite mer om kurset, kan du kontakte meg.

Sisse Elkjær Barbré
Customer Relations & Event Manager
Mobil: 37 41 85 51
Email: juc@juc.no

Hold deg oppdatert

Er du fullt oppdatert på nye regler, lover og praksis - og ikke minst har du verktøyene til å håndtere dem? Velg de rettsområdene du ønsker å bli informert om, og motta juridiske nyheter som ruster deg for morgendagens oppgaver.

Del på sosiale medier

in
t
f