2. mai 2023

Nye lokaler i hjertet av Oslo

Vi ser frem til å ønske deg velkommen hos JUC!

Del på sosiale medier

in
t
f

JUC slår dørene opp for nye eksklusive utdanningsfasiliteter i hjertet av Oslo

JUC åpner dørene på nytt, i eksklusive lokaler i hjertet av Oslo hvor du nå kan ta dine faglige kompetanser til et nytt nivå.

Vi har flyttet inn i moderne, nyoppusset lokaler i Rosenkrantz’ gate 22, og vi er begeistret over at vår nye adresse ligger i dette ettertraktede nabolaget, med imponerende fasiliteter som passer perfekt til vår virksomhet og enda viktigere - våre kunders behov.

Når du besøker JUC på vår nye adresse, vil du bli møtt av storslått arkitektur og unike detaljer på bygningens vakre inngangsparti - og du er bare et steinkast unna det grønne Kontraskjæret og det fasjonable Tjuvholmen. Vi er veldig fornøyde med å kunne avholde arrangementene våre nettopp her.

Våre gjester vil føle seg velkommen fra det øyeblikket de går gjennom døren til våre nye eksklusive, toppmoderne lokaler som dekker over 1000 m2. Alt IT-utstyr er det nyeste og bidrar til å skape et profesjonelt læringsmiljø. Vi ser frem til å starte et nytt kapittel i den trendy bygningen på Rosenkrantz’ gate 22, og ønsker våre kunder og samarbeidspartnere velkommen til disse nye omgivelsene.

Kompetent og spesialisert juridisk etterutdanning siden 2001

JUC ble etablert i 2001 og er i dag den ledende leverandøren i Skandinavia når det gjelder kurs, nettverk, konferanser og sertifiseringer rettet mot advokater, jurister, revisorer og en rekke andre fagfolk.

JUC er spesialisert på å tilby praktisk rettet undervisning til alle som ønsker å videreutvikle sine juridiske ferdigheter og kunnskaper.

Våre kurs, konferanser, sertifiseringer og spesialiserte nettverk er praktisk rettet med høy faglig kompetanse, designet for å gjøre deg sterkere juridisk slik at du kan takle fremtidens utfordringer.

Våre dyktige undervisere er fagfolk med ekspertise innen ulike juridiske spesialområder. De har omfattende erfaring som de deler med deltakerne, noe som gjør undervisningen svært praksisnær, relevant og opplysende.

Vi har et tett samarbeid med næringslivet og andre relevante aktører innenfor ulike fagområder. Det betyr at våre arrangementer alltid er oppdaterte og relevante for det moderne arbeidsmarkedet. Vi tror det er viktig å ha fingeren på pulsen, og våre samarbeidspartnere hjelper oss å opprettholde dette.

I tillegg til å tilby juridisk etterutdanning, har JUC også et sterkt fokus på personlig utvikling av våre deltakere. Vi tror at kommunikasjon, ledelse og samarbeid er viktige ferdigheter for enhver profesjonell karriere, og derfor tilbyr vi også opplæring innenfor disse områdene.

Få en oversikt over alle våre kurs og nettverk som gir deg den juridiske kunnskapen, ferdighetene og den personlige utviklingen du trenger for å ta yrkeslivet ditt til nye høyder.

Vil du vite mer?

Hvis du har spørsmål eller vil vite mer om kurset, kan du kontakte meg.

Sisse Elkjær Barbré
Customer Relations & Event Manager
Mobil: +47 27 82 31 76
Email: juc@juc.no

Hold deg oppdatert

Er du fullt oppdatert på nye regler, lover og praksis - og ikke minst har du verktøyene til å håndtere dem? Velg de rettsområdene du ønsker å bli informert om, og motta juridiske nyheter som ruster deg for morgendagens oppgaver.

Kompetanseutvikling

Hos JUC finner du juridiske kurs innenfor et bredt spekter av arbeidsområder. Vi tilbyr både grunnkurs og spesialiserte kurs som kan godkjennes som obligatorisk etterutdanning.

Våre kurs undervises av ledende norske og internasjonale eksperter som gir deg innsikt i aktuelle utfordringer og muligheter innen ulike rettsområder. Du vil få konkrete verktøy som du kan anvende i ditt daglige arbeid, samt et unikt innblikk i ny lovgivning, rettspraksis og forvaltningspraksis med fokus på betydningen for ditt spesifikke arbeidsområde.

Del på sosiale medier

in
t
f