Undervisere

Tilbake

Daniel Sunde-Hansen

Norway Lead, Deloitte Center for the Edge EMEA,| PhD Candidate, Leadership and Organisational Behaviour

Daniel Sunde-Hansen leder Deloittes tankesmie og akselerator for transformasjon, Center for the Edge, i Norge. I denne rollen hjelper Daniel toppledere til å navigere i transformasjonens kompleksitet og ta bedre beslutninger.

Han kombinerer Center for the Edge-rollen med doktorgrad på BI, i skjæringspunktet mellom strategi og ledelse, som bringer forskningen fra Center for the Edge inn i en norsk kontekst.

Daniel gikk fra rollen som leder for innovasjon for Deloitte Norge, der han drev frem ulike nyskapende initiativer. Han støttet også innovasjonsstrategien i Norden, og jobbet for Deloitte Nederland med ansvaret for å skalere Center for the Edge til Norden.

Ledelse av innovasjon i store organisasjoner var tema for Daniels mastergrad, samt bachelorgrad. Sistnevnte ble kombinert med en treårig KaosPilot-utdannelse, en innovativ skole som fusjonerte design, sosialt entreprenørskap og forretningsutvikling.

Daniel har solid erfaring med bruk av ulike metodologier for innovasjon, som Design Thinking, Business Model Canvas, Exponential Organizations, Zoom out, Zoom in og i nyere tid ISO 56000-serien.

Daniel har også erfart at transformasjon krever andre virkemidler utover det som kan løses med teknologi og tradisjonelle kurs. Den engasjerte læringen som leder til innovasjon avhenger i større grad av nettverk av folk som utfordrer hverandre og lærer sammen. Jo flere ulike perspektiver vi får inn i nettverket, desto større er sjansene for at man skaper innovative løsninger som kan bringe verden videre.