Undervisere

Tilbake

Geir Frøholm

Advokat og partner, SANDS advokatfirma DA

Geir Frøholm er tilknyttet entreprise – og eiendomsgruppene i SANDS hvor han er partner. Han arbeider særlig med spørsmål knyttet til rådgivere og entreprenører, med en betydelig internasjonalt innslag. Dette omfatter, foruten mer tradisjonell kontraktsrett, arbeidsfellesskapsavtaler og Offentlig Privat Samarbeid sistnevnte både på formålsbygg og infrastruktur.

Geir Frøholm leder Advokatforeningens meklingsutvalg og har tidligere vært leder og styremedlem i Forum for plan og bygningsrett samt medlem i JUS’ fagutvalg for bygnings og reguleringsrett. I tillegg har han vært med i styret for International Projects Committee i International Bar Association i to perioder (2001 til 2006 og 2008 til 2015), og er fortsatt aktiv der og på andre faglige arenaer. Dette innebærer bl annet at han også er bidragsyter til utarbeidelse rådgiverstandarder internasjonalt (f eks FIDIC White Book) og foredragsholder i flere fora.

Geir har tidligere jobbet i offentlig sektor og som dommerfullmektig. Deretter var han konsernadvokat i nåværende Skanska Norge AS og partner i Schjødt i nærmere 20 år før han kom til SANDS i 2016.