Undervisere

Tilbake

Marte Klouman

Grunnlegger Netthandelskolen og Sterk i hodet

Marte Klouman begynte å jobbe med varehandel tidlig på 90-tallet og har siden 2006 spesialisert seg innen netthandel.

Gjennom sin lange retailkarriere har hun solide resultater å vise til, både for virksomhetene hun har hjulpet, og ikke minst fra sine år som e-handelssjef (blant annet hos XXL i «gullårene» 2012 - 2016). Hun har ved flere anledninger blitt nominert til netthandelspriser for sin innsats og sine resultater.

Nå driver Marte Netthandelskolen, der hun hjelper store og små bedrifter å lykkes på nett. Marte er anerkjent som rådgiver og har blant annet jobbet for virksomheter som Eplehuset og EuroPris.

Hun har også hjulpet mange små og mellomstore virksomheter vokse på nett, ikke minst gjennom sine nettkurs, mentorprogram og gratis ressurser. En slik ressurs er Netthandelspodden, som Marte står bak, sammen med Thomas Moen. Duoen arrangerer også årlig Netthandelskonferansen.

De siste årene har Marte bidratt med digital- og ehandelskompetanse inn i ulike virksomheter som styremedlem. Hun har også i en årrekke sittet i juryen for Netthandelsprisene.

Marte er anerkjent som kurs- og foredragsholder, og har gjentatte ganger vært taler på landets største e-handelskonferanser. Hennes presentasjoner kjennetegnes av stort engasjement, energi og humør. Hun byr på seg selv og er ikke redd for å dele nedturer så vel som oppturer, for å inspirere OG gi praktisk nytteverdi.

Som nettverksleder er hun kjent som en god og trygg fasilitator, som bidrar med oppdatert og faglig relevant innhold. I denne settingen er hun særlig opptatt av å bidra til personlig vekst for hver enkelt, ikke bare netthandelsfaglig, men også personlig, som leder/medarbeider og menneske.

Marte har alltid vært fascinert av hvordan man kan få ut maksimalt av sitt eget potensiale, en interesse som har gjort at hun de senere årene har utdannet seg til coach og mentaltrener. Denne kunnskapen benytter hun også når hun jobber med netthandlere. Martes uttalte visjon for seg selv og de hun jobber med er: Å prestere på topp OG å ha det topp.