Undervisere

Tilbake

Paul Bellamy

Eier & CEO, Bellamy Consulting AS

Etter universitetet jobbet Paul Bellamy i flere år med salg og markedsføring i UKs største fottøy-konsern. Deretter ble han Chartered Accountant (UK) og statsautorisert revisor (Norge). Etter syv år i DnC bygget han opp det norske konsulentfirmaet i Grant Thornton International. Senere ble han leder av rådgivningsdivisjonen i PwC, som etter følgende opplevde meget stor vekst.

Paul var CEO i Wiersholm fra 2001 til 2004. Det var en spennende periode der firmaet oppnådde mye positiv medieomtale og klatret til topps i internasjonale rangeringer. Han ble deretter Network Managing Partner for Grant Thornton Norge, med revisjons- konsulent- og advokatfirmaer. Her ble omsetningen doblet på de fire årene. Paul har jobbet som konsulent for flere advokatfirmaer, særlig med strategi og forretningsutvikling, men også med større granskinger.

I 2009 gikk han over til å bli administrerende direktør hos klienten Schjødt, en rolle han hadde frem til 2015. Omsetningen til firmaet doblet i denne perioden, og Schjødt etablerte seg som ett av de fem store advokatfirmaer etter mange år med «big 4».

I 2015 startet han Bellamy Consulting, med rådgivning for advokatfirmaer innen strategi, forretningsutvikling, marked og profesjonalisering, for styret, MP, ledergrupper eller partnerskapet. I denne perioden var han også noen måneder som fungerende CEO i SANDS.

Etter noen år gikk han for andre gang over til en klient. Paul ble strategi- og utviklingsdirektør i SANDS, som ledd i et større strategi- og utviklingsprosjekt i firmaet over flere år, som førte til betydelige endringer i tjenestespekteret, klientsammensetning, rekruttering og attraktivitet i markedet.

Paul har arbeidet i en rekke land i Europa, Asia, Afrika og i USA. Han har vært sterkt engasjert innenfor faglig utvikling i ulike profesjonsforeninger, herunder styreverv i Norge, Europa og i USA. Videre har Paul holdt foredrag i mange land og skrevet artikler publisert i nasjonale og internasjonale fagtidsskrifter.