Undervisere

Tilbake

Karoline Røvik Zeiner

Advokat og partner, Brækhus Advokatfirma

Karoline Røvik Zeiner arbeider med generell forretningsrett og er spesialisert innen fast eiendom og plan- og bygningsrett. Hun har særlig kompetanse innen eiendomsutvikling (bolig- og næringseiendom) og bistår eiendomsutviklere og grunneiere i alle trinn av utviklingsprosessen – opsjonsavtaler, kontrakter, transaksjoner, regulering, tomtestrukturering, sikring av rettigheter (parkering, vei mv.), tinglysning, valg av organisasjonsform, seksjonering, etablering av sameier/velforeninger/anleggseiendom mv.

Karolines ekspertise innebærer rådgiving knyttet til næringsleieavtaler/husleierett, boligrett (borettslags- og eierseksjonsrett) og entreprise. Hun har blant annet bistått flere sameier i saker som gjelder deling- og sammenslåing av sameier.

De siste årene har Karoline også spesialisert seg innen bærekraft, spesielt rettet mot eiendomsbransjen, og bistår med for eksempel ESG-tilpasninger i leiekontrakter, rådgivning i tilknytning til regelverket for ombruk, søknader overfor miljødirektoratet ifbm. gjenbruk etc.